torsdag 18 augusti 2011

Mat

Såg en film idag mitt på dagen ! City Island! Där fanns en mycket mycket överviktig dam som sade att det sexigaste hon visste var att äta och som hon åt. Huvaligen, det gäller att "se om sitt hus"! Annars var det en mycket sevärd film - en s k feel-goodfilm enl mina mått mätt. Igår sörplade vi i oss kräftor, imorgon blir det surströmming och det vattnas redan från hörntänderna som ju skall vara helt normalt enl Ulf Lindgren i Kallax som berättade om det på TV imorse. I förrgår fick P och A önskemat eftersom det var sista dagen av sommarlovet här. Igår åkte de till Luleå för att förbereda sig för gymnasiestart på måndag. Morfar som uppfyller de flesta önskningar de har, fixade en helt gudomlig planstek åt oss. Så visst handlar mycket om mat - men sexigt, njaa...


Vemodigt är det med sommarslut och skolstart, men vi har ju haft en helt fantastisk sommar med sol, bad, blommor och vind hur mycket som helst. Den får vi placera i minnets skafferi... ;-)

(Bilden föreställer morfars plankstek - men det syns nog inte hur god den var - han ökar på vissa ingredienser och drar ifrånn på andra - här följs inga recept!)

Inga kommentarer: